Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zde můžete přidat Váš komentář k Vašemu pobytu v campu, případně připomínky k provozu campu, za které Vám předem děkujeme a budou pro nás jistě podnětem k neustálému zlepšování poskytovaných služeb.

 

Komentáře

Přehled komentářů

RE: Povlečení - Lucie

(Admin, 29. 5. 2006 20:34)

My si myslíme, že jednorázový poplatek 90 Kč pro dvě osoby na celou dobu rekreace není zase tak bolestivý aby to někdo nemohl unést, nicméně připouštíme pro tento případ i použití vlastního povlečení. Víte ale jak by za chvilku vypadaly polštáře, kdyby je rekreanti používali bez povlečení v kombinaci se spacákem ? Pokud je pro Vás tedy ten jednorázový poplatek moc, přivezte si prosím alespoň povlečení na polštáře.

Povlečení

(Lucie, 29. 5. 2006 19:13)

Dobrý den, chtěli bychom o prázdninách jet s přítelem na 5 dní. Měli bychom zájem o ubytování na dvojlůžkovém pokoji nebo chatce, je nutné platit poplatek za povlečení ? chceme si s sebou vzít spacáky. díky za odpověď :)

RE: úhrada pobytu

(Správce, 19. 5. 2006 11:33)

Dobrý den. Cenu ubytování může bez problémů hradit zaměstnavatel - fakturu vystavíme na něj. Jen je třeba nejdříve zařídit proplacení zálohové faktury na ubytování ve výši 60 % nebo ještě výhodněji 100% (pak vám poskytneme slevu 5 %). Na místě pak už jen zaplatíte rekreační poplatek, povlečení a parkování.
K přehradě je to z kempu cca 400m, když si kliknete na Kontakty na menu vlevo a zde na odkaz Najdete náz zde, otevře se Vám mapa, přepněte na Letecká a pomocí + si pohled zvětšíte a uvidíte přímo umístění kempu a přehrady.

úhrada pobytu

(Ivana, 19. 5. 2006 10:48)

Dobrý den. Bylo by, prosím, možné, aby úhradu za můj rekr.pobyt zaplatil můj zaměstnavatel? Tzn. mohli byste vystavit fakturu na firmu nikoliv na moje jméno? A ještě jednu otázku - jak je daleko k vodě, přístup je přímo z kempu?
díky za odpověď - rosko@centrum.cz

RE: Chatky LUX

(Správce, 18. 5. 2006 8:52)

Máme dvě chatky LUX - viz obrázek dole na stránce Stav rezervací on-line. Jedna už je částečně obsazená, druhá je zatím ještě volná.

Chatky LUX

(Martina, 17. 5. 2006 18:46)

Kolik máte v kempu chatek LUX?Děkuji za odpověď

RE: Mám zájem

(Správce, 17. 5. 2006 12:32)

Dobrý den. Bližší informace ke kempu naleznete na těchto stránkách včetně ceníku ubytování služeb. Do kempu se samozřejmě můžete kdykoliv přijet předem podívat. Vaření v dřevěných chatkách není možné, ale v areálu jsou dvě venkovní kuchyňky s plynovým sporákem, kde si můžete vařit dle libosti. Pokud chcete vařit přímo uvnitř, doporučil bych Vám 4 lůžkovou buňku, není sice zvnějšku tak vzhledná a romantická jako dřevěné chatičky, ale pokud Vám to nevadí tak zase má uvnitř kuchyňskou linku a elektrický dvouvařič, na spaní jednu dvoupostel a jednu palandu. Cenu naleznete v ceníku, ale pro úplnost - budete platit:
4 x povlečení jednorázově pro celý pobyt = 180,- Kč
Poplatky za jednu noc:
4 lůžková chatka nebo buňka: 500,- Kč
4 x rekreační poplatek obci Seč: 52,- Kč
Celkem jedna noc: 552,- Kč
Celkem 7 nocí: 3.864,- Kč
Pokud přijedete autem - parkování 7 nocí=315,- Kč

Mám zájem

(Jana, 17. 5. 2006 11:56)

Dobrý den přeji. Měla bych zájem o ubytování ve Vašem kempu. Ráda bych znala bližší informace. Také bych se chtěla zeptat, zda je možné přijet se do kempu podívat, jak to tam vypadá. Byli bychom 4 mladí lidé. Jeden pár a ještě dva kamarádi. Přemýšlím, co by pro nás bylo výhodnější, zda chata, či buňka. Také bych chtěla vlastní možnost vaření. Mohla bych také prosím znát přibližnou cenu na osobu na týden? A co vše cena zahrnuje? Předem děkuji za odpověď.

RE: dvoulůžková chata

(Správce, 15. 5. 2006 9:23)

Dobrý den. Dvoulůžkovou chatku máme jen jednu, ale abychom vyšli vstříc i dvojicím, pronajmeme vám jakoukoliv TŘÍLŮŽKOVOU chatku za cenu dvoulůžkové.

dvoulůžková chatka

(Martina, 14. 5. 2006 16:26)

Dobrý den. Chci se zeptat, jak je to se dvoulůžkovými chatkami? Když jsem se dívala na "Stav rezervací on-line", dvoulůžkové chatky jsem zde nenašla. Pouze tří a čtyřlůžkové a atypické chatky. A kolik dvoulůžkových chatek v kempu máte?

RE: zrušení rezervace

(Správce, 3. 5. 2006 8:33)

Dobrý den. Stornovací podmínky naleznete v odkazu Ubytovací řád ATC v menu nalevo.

zrušení rezervace

(Martina, 2. 5. 2006 21:37)

Dobrý večer. Ještě by mě zajímalo, jak je to se zrušením rezervace? Platí se storno poplatky a kdy nejpozději se dá rezervace zrušit? Děkuji

RE: rekreační poplatek + délka pobytu

(Správce, 2. 5. 2006 9:17)

Dobrý den. Děkujeme za Váš zájem o náš kemp a k Vašemu dotazu sdělujeme:
1) Rekreační poplatek jsme povinni odvádět Obecnímu úřadu Seč za všechny rekreanty ubytované v katastru obce a platí se tedy i v případě ubytování ve vlastním stanu, přívěsu atd. Z tohoto rekreačního poplatku my sami nic nemáme, pouze ho v zastoupení vybíráme pro OÚ Seč. V novém ceníku nám zde tento údaj u stanů vypadl, ale už je to opraveno. Děkujeme za upozornění.
2) Délku rekreace v našem kempu si určíte sama a my Vás samozřejmě nebudeme nutit k určité délce pobytu. Naopak rádi přivítáme i "putovní" rekreanty na jeden den - vždyť jsme tu pro Vás. Jen za ubytování v chatkách a pokojích pouze na jednu noc vybíráme pochopitelný přirážkový poplatek (úklid navíc atd.).
Rádi Vás v našem kempu přivítáme !

rekreační poplatek+délka pobytu

(Martina, 1. 5. 2006 17:56)

Dobrý den. Chci se zeptat, zda rekreační poplatek platí i lidé, kteří u Vás pobývají ve stanu? V ceníku stanů jej totiž nemáte uvedený. Dále by mě zajímalo, jestli je možno ve Vašem kempu pobývat jen pár dní (př. 5) a ne celý týden? Děkuji za odpověď


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15